HK SchoonmaakserviceHK Schoonmaakservice

Schoonmaken is mensenwerk!

Daarom streven wij naar een goed persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Dit begint al bij het maken van een offerte.

Offerte op maat

onze aanpakOm u optimaal van dienst te kunnen zijn bezoeken wij u bij voorkeur op locatie in het te onderhouden pand. Zodoende kunnen wij een goede indruk krijgen van de indeling en het gebruik van uw pand. In een persoonlijk gesprek geeft u uw wensen ten aanzien van de frequentie en intensiteit van het schoonmaken aan en kunnen we in onderling overleg tot een passend plan komen. Gewoonlijk duurt deze kennismaking niet langer dan circa een halfuur.

Wij zetten vervolgens alle besproken punten overzichtelijk voor u op een rijtje in een weekschema en geven hierbij voor de aangeboden werkzaamheden een passende prijsopgave.

Aanvullende wensen

Gaan wij op basis van de aangeboden offerte voor u van start, dan zullen wij u na enige tijd benaderen voor een kort evaluatiegesprek, waarin u kunt aangeven of de uitgevoerde werkzaamheden overeenkomen met wat u zich had voorgesteld en of er nog aanvullende wensen of opdrachten zijn.

Desgewenst kunnen wij ook alle artikelen voor hygiëne en huishoudelijk linnengoed verzorgen.

 

Over ons


Wij zijn werkzaam in de Haarlemmermeer en omstreken.

Contact

Adres: Amestelle 59, 1161 AV Zwanenburg

Mobiel: 06-21283817 / 06-46470332

Kantoor: 020-4973710

Email: hkschoonmaakservice@xs4all.nl

Website: www.hkschoonmaakservice.nl

Lees hier de: Algemene voorwaarden
en de Privacy verklaring

Stel een vraag