Al ruim veertig jaar schoonmaakervaring!

HK Schoonmaakservice heeft sinds 1980 ruime ervaring met het schoonmaken en onderhouden van kantoren, bouwlocaties, bedrijfsruimten, verenigingsgebouwen, scholen, kinderdagverblijven, (para)-medische instellingen, showrooms en dergelijke.

Wij zijn werkzaam in Amstelveen, Schiphol, Heemstede, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep. en wij beschikken over een enthousiast team van gemotiveerde en professionele fulltime en parttime medewerk(st)ers. Onze medewerk(st)ers zijn flexibel inzetbaar, zodat het schoonmaken op het voor u meest gunstige moment kan plaats vinden.


Persoonlijk en klantgericht

Om een constante kwaliteit te waarborgen, zeker ook op de locaties waar hoge eisen aan hygiëne en representativiteit worden gesteld, wordt per object een verantwoordelijke projectleid(st)er aangesteld. Deze projectleid(st)er geldt tevens als uw aanspreekpunt.

Als familiebedrijf kunnen wij onze klanten een persoonlijke en klantgerichte benadering bieden. Onze diensten zijn al afneembaar vanaf enkele uren per week en wij zijn hierin flexibel. Dit heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd. Meerdere vooraanstaande bedrijven en organisaties in de regio maken al lange tijd van onze diensten gebruik.


Schoonmaakprotocol

HK schoonmaakservice streeft er naar om volgens de modernste methoden te werken. Voor u als opdrachtgever betekent dit:

  • dat wij alleen werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen;

  • dat onze medewerk(st)ers zorgvuldig geselecteerd zijn voor de desbetreffende opdracht;

  • dat onze medewerk(st)ers uitvoerig bekend gemaakt worden met uw (huis) regels en eventueel aanwezige alarmapparatuur en sleutel- en /of afsluitprocedures;

  • dat onze medewerk(st)ers) door interne en (waar nodig) externe opleiding op de hoogte gehouden worden van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de schoonmaakbranche;

  • onze projectleid(st)er altijd aanspreekbaar is voor het melden van aanvullende wensen of indien onvolkomenheden in de uitgevoerde werkzaamheden worden geconstateerd.