Nieuws

Onze maatregelen rondom Covid-19

Afgelopen maanden leven wij in een uitzonderlijke tijd en moeten wij proberen een verdere verspreiding van het covid-19 virus te voorkomen
Daarbij hebben wij elkaar nodig, bij ons werk en ook privé. Dat, dat niet altijd eenvoudig is hebben wij de afgelopen maanden wel ervaren.
Door afstand te houden, geen ziekteverschijnselen te hebben, protocol van het RIVM te handhaven, zorgen onze medewerkers er voor om onzichtbare elementen zoals;
virussen, schadelijke bacteriën en overige onzichtbare ziektekiemen, niet over te dragen aan onze opdrachtgevers.
De vochtdruppeltjes bij hoesten en niezen, daar verspreidt een virus door en handen wassen met warm water en zeep blijft altijd zeer nodig.
Schoonmaken en hygiëne is essentieel want niet schone werkplekken en ongeventilleerde ruimten, maken mensen ziek en is geen veilige werkomgeving.
Daarom werken wij aan een schone en frisse werkplek want hygiëne werkt mede tegen verspreiding van het corona virus.
Hand -desinfectie middel (gel) alleen gebruiken wanneer je niet in de gelegenheid bent om je handen te wassen.

Onze tips om de corona crisis door te komen

Schoonmaakweetjes, die altijd geldig zijn, zoals wij ook bekend maakten in het najaar van 2018.
Dus niet alleen tijdens deze corona crisis.
Een desinfecterend middel doodt alleen bacteriën, dus geen virussen.
Het zelfde geldt voor handensprays op alcoholbasis.
Altijd Handen wassen minimaal 20 seconden met warm water en hand zeep.
Vermijd ook om met de handen aan het gezicht te komen, mond, neus en ogen zijn kwetsbaar.
Na éénmalig gebruik schoonmaakdoekjes op minimaal 60 graden wassen en drogen in de wasdroger.
Toetsenborden, mobieltjes, deurknoppen, handvatten, kranen, doorspoelknoppen, koffieautomaten, pinautomaten en dergelijke bevatten gemiddeld meer bacteriën dan een toiletbril. En kunnen dus ook virus besmettelijk zijn.

‘Wij werken met milieu vriendelijke producten’

Wij van HK schoonmaakservice vinden het belangrijk om weer eens onder de aandacht te brengen dat wij met milieu vriendelijke producten werken.

HK schoonmaakservice is voor duurzaamheid, dus gebruiken wij zo weinig als mogelijk is, wegwerpmateriaal en werken onze medewerkers altijd mee aan recycling.

Afvalscheiding behoord dus tot een dagelijkse bezigheid.

Verhoging CAO voor schoonmaak branche

Als gevolg van het in december 2018 gesloten CAO akkoord voor de schoonmaak, is er een salaris verhoging van 3% afgesproken voor 2019.

En een eindejaartoeslag in december 2019 van 0.65%.HK schoonmaakservice volgt deze verhoging uiteraard.Zoals dat voor ons sinds de oprichting in 1980 gebruikelijk is.

Wintertijd extra handenwassentijd

Wij van HK schoonmaakservice vinden het belangrijk om onder de aandacht te brengen dat in de wintertijd de handen EXTRA gewassen dienen te worden om besmetting van verkoudheid en griep te voorkomen.HK schoonmaakservice wil onderscheidend en een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers zijn.

Sponsoring voor Motorcross evenement

Ook dit jaar mochten wij weer sponsor zijn voor het Motorcross evenement in Nieuw Vennep.

Het was een feest om te zien hoe, de Jeugd, de Jongeren, de Volwassenen én de Krasse Knarren aan het rijden en strijden waren voor de beste plaatsen. Ook de rijders op e-bikes en Quads hebben hun uiterste best gedaan. Het was weer een bijzonder mooi en sportief tweedaags evenement met prachtig weer en een fantastische sfeer.

Hopelijk volgend jaar weer.

Nieuwe website voor HK Schoonmaakservice

Het is zover, HK Schoonmaakservice heeft een nieuwe website! Er is de afgelopen tijd hard aan gewerkt, maar het resultaat mag er ook zijn. 

De oude website van HK Schoonmaakservice was alweer vier jaar oud en het werd hoog tijd dat de website werd vernieuwd. “Onze klanten gaan ook allemaal digitaal en wij willen ook meer zichtbaar zijn op het internet. De oude site was nauwelijks vindbaar in Google”, zegt Barbara Kamper van HK Schoonmaakservice.

Schoonmaakbedrijf Haarlemmermeer

De nieuwe website heeft een moderne uitstraling en is door Blinder webdesign uit Leiden gemaakt. De website is responsive, dat betekent dat het goed te zien is op de computer, een tablet en mobiel. “Wij willen de komende tijd ons klantenbestand verder uitbreiden”, zegt Barbara. “We zijn een schoonmaakbedrijf in de regio Haarlemmermeer en richten ons vooral op klanten in deze regio. Zowel grote en kleine bedrijven, maar ook kantoren en gebouwen van verenigingen maken wij graag schoon.”